Odling #lifeisgood, Fröer, Hjortron, Japansk mispel

Jag är i frö-himlen!

Mina stackars gurkor dog så det var bara att beställa nya frön. Nåja, jag lärde mig något av det också att inte vara för ivrig, haha. Nåväl, det blev en ny beställning från Impecta där jag klickade hem en himla massa roliga frön, både grönsaker och blommor. Kornvallmo är så vackra och påminner om mamma då det var hennes favoritblomma. Det ska bli så kul att se hur odlingarna går.
Ursäkta för lite dålig bild...
 
På Tradera kan man hitta så ENORMT mycket roligt! Frön t ex. Bland annat så ramlade jag över lite hjortronfrön som jag ska prova att odla och se om de tar sig. Ska bli oerhört spännande att se om det blir något eller om det blir en total fail.
 
Något annat spännande som jag hittade på Tradera är frön till japansk mispel. Vi hade ett sådant träd i vår trädgård i Spanien när vi hade huset där. Frukterna är gulorange, stora som plommon och smakar ... ja, hur ska jag förklara? Sötsyrligt? Goda är de i alla fall. Nu ska jag testa att odla dem igen efter många år. 
 
Vilket enormt roligt odlingsår jag har att se fram emot!
 
#1 - - Villa Ryttarängen:

Kul med fröer. Jag har sått petunior och tomater. Men snart så ska det bli mera. Smart att leta fröer på tradera. Kram Pia

Svar: Petunior är så vackra. Ja, man kan hitta riktigt roliga grejor på Tradera. Många roliga frön finns det. :)Kram Nina
Ninas hus

#2 - - Mösstanten:

Blir roligt att få se vad det blir av fröna.

Svar: Ja, det ska bli spännande att se vad som kommer upp. :)
Ninas hus