Livet i stort och smått Helg, Höst, Växthus

En lugn och avkopplande helg

Hej på dig, fina du!
 
Hoppas du haft en skön och avkopplande helg! Jag var HELT slut efter att ha jobbat i 2 dagar, så på fredagen låg jag bara i soffan och bara koncentrerade mig på att andas och överleva. Haha. På kvällen kom makens kusin från Pajala och hälsade på en sväng. Hon är i Stockholm några dagar och hälsar på lite folk, så hon kom hit och sov över till lördagen. Så mysigt att bara sitta och surra en hel dag vid köksbordet.
 
Idag rensade jag lite i växthuset och satte in några av mina växter i vår extrastuga på tomten där de ska få övervintra. Bland annat en fikonplanta, två bougainvillor och två nerium. Senare ska mina olivträd få flytta in också, men de ska få komma inomhus i stället. De var dock för tunga för mig att släpa upp själv till huset när min ork är närapå noll. Det var nog jobbigt att riva bort gamla tomatplantor och dra dem till komposten, och jag fick stå ett tag och dra efter andan innan jag gav upp och gick in. Usch. Men skönt att få det gjort i alla fall. Nu ska jag preppa bäddarna för vintersådd (ett rent experiment från min sida) och se om jag får till något.
 
Hur har din helg varit? Berätta för mig.
 
#1 - - Mösstanten:

Blir spännande att se hur det går med din vintersådd. Jo lugn och skön helg som oftast. Var hos goda vänner igår som har massor med djur: får, linderösvin, katter hundar, hönor av olika raser. Det var så vackert ute på landet.

Svar: Vad härligt det låter med en massa djur! Ja, livet på landet har onekligen sina fördelar. 😊 Jag ska uppdatera hur min vintersådd fortlöper.
Ninas hus