Hemma hos Nina Lantligt, Skafferi, Vintage

Mitt älskade skafferi

Hejsan.
 
Vilken underbar lördag, eller hur? Sol och +8 grader. Det är svårt att tro att det är den 17 november när man går ut. Ljuvligt!
 
När vi flyttade till det här huset för snart 2 år sedan så byggde vi om köket till ett stort lantligt kök, precis som jag ville ha det. Ett av kraven var att jag skulle ha ett stort, platsbyggt skafferi så det byggde maken upp själv då snickaren som byggde övriga köket inte hann med det (då det var en otroligt massa strul med köksbygget som drog ut på tiden). Älskar mitt skafferi för där får allt verkligen plats! Tyvärr alldeles för mycket som får plats ... ähum.
 
Inuti skafferiet ser det ut som kaos just nu då vi håller på och rensar ur och fixar till, men så småningom så kommer det bli så fint där.
 
Hittade den gammeldags skylten i en vintagebutik i Trosa, och lavendelkransen i plast (jag vet - inte så miljösnällt men den var så fin så jag kunde inte låta bli) köpte jag i en liten prylbutik i Gustavsbergs hamn.
 
Nu ska jag försöka leta gamla trälådor som jag ska ha i skafferiet. Tradera är min bäste vän just nu.
 
 
#1 - - Elin:

Fint!

Svar: Tack, gumman!
Ninas hus

#2 - - Villa Ryttarängen:

Jättefint! Nu vill jag ju kika in också. Ha Ha! Kraaam Pia

Svar: Tack! Ja, jag ska fota insidan när jag städat upp och ordnat till lite. Just nu är det lite lätt kaotiskt där... Hehe. Kraaam!
Ninas hus

#3 - - Mösstanten:

Bra med skafferi. Tar ingen el att förvara mat där. Det skulle vara kul att få se insidan också.

Svar: Precis, det blir svalt och bra därinne. Ska visa insidan när jag "städat upp" lite där.
Ninas hus