Färgglatt eller vitt till jul?

Jag är verkligen en människa som tycker om färg i tillvaron. Dessvärre är mina kläder inte så färgglada dock då jag får svårare att matcha dem, men annars vill jag gärna ha lite färg då det piggar upp. 

Julen är inget undantag, snarare tvärtom. Jag har kulor och glitter och annat julpynt i allehanda färger, och vår julgran brukar vara en färgbomb med kulörta ljusslingor och kulor. Gardinerna är julröda och dukarna går i rött och grönt. Ett år köpte jag vita gardiner men tyckte det var fint till advent, men jag saknade det röda till julen. Trenden med vita hem verkar vara lite på väg bort, så vi får se hur det ser ut om några år. Missförstå mig rätt, jag tycker det är väldigt vackert och smakfullt med vitt, grönt och silver till jul, och jag tycker att alla får göra precis som man känner för, men i mitt hem är det en färgglad jul som gäller. 
(null)
(null)
 
Färgglatt eller vitt? Hur har ni det i jul?
(null)

#1 - - Mösstanten:

Jag är en sådan där människa som ska ha samma pynt varje år. Vi har väl inte så mycket. Gärna röda dukar. Och dukar som jag minns från barndomen. Det behöver inte vara stilrent. Eller rättare sagt det blir det inte här hemma hos oss. Bara vi trivs.

Svar: Men precis. Vi har också samma saker år efter år (förutom när jag testade vita gardiner). Duken som vi har till julafton är ca 20 år gammal nu och börjar bli lite blekt i färgerna, men den måste finnas med. Vi har verkligen inte heller stilrent, vi har det vi tycker om och som ger stämning.
Ninas hus

#2 - - Villa Ryttarängen:

Jag har just idag bestämt att julen ska gå i gröna toner med inslag av rött och guld. Gammalt pynt åker fram så klart. Al in... Kraaam Pia

Svar: Låter underbart vackert och juligt! All in här också!
Kram Nina
Ninas hus