Hemma hos Nina, Odling Växthus, Vår

Vilken dag...

God kväll, fin!
 
Har du det bra denna fredag kväll? Jag sitter med en skål linschips och väntar på upplösningen i Let´s dance. De är ju så himla duktiga, och jag önskar så att jag var lika duktig som dem. Jag dansade mycket framför allt när jag gick i gymnasiet, men även i mellanstadiet. Numera blir det dock ingenting, men skulle jag gärna vilja eftersom det är väldigt roligt att dansa.
 
Idag har vi hållit på hela dagen med växthuset, eller snarare markarbetet inför att få sätta upp växthuset. Det är väldigt dålig mark där växthuset ska stå, så vi har köpt ett lass med grus som vi skyfflat till den där rejäla gropen, och det tog hela dagen. Herregud så trött jag blev! Svetten rann och energin försvann snabbt när vi körde skottkärrorna med grus fram och tillbaka i dammet. Så det var så skönt att bara åka iväg till Max och äta en snabb middag. Jag kommer förmodligen ha jordens träningsvärk i övermorgon. Vad ska man med gym till när man är villaägare?!
 
Imorgon blir det att fortsätta om vi ska få växthuset på plats innan odlingssäsongen är över. Phu...
SÅÅÅ vackert imorse med daggen i gräset.
 
#1 - - Villa Ryttarängen:

Härlig motion. Jag håller på lite smått med ved, bär fram knubbar till klyven. Kommer också att få träningsvärk. Vad roligt med ett växthus. Hoppas vi får se lite av jobbet före och efter. Kraaam Pia

Svar: Visst är det härligt med ”gratis” motion. 😊 Vi håller också på med veden, men nu är växthuset prio ett. Det kommer inlägg om processen. 😄 Kram!
Ninas hus