Sötaste trädgårdsredskapen

God kväll, vacker.
 
Hoppas du haft en härlig dag. Det är ju så underbart ute nu, så det känns som en pina att vara instängd på kontoret hela dagen. Men vi kan ju i alla fall öppna fönstren och njuta av värmen på så sätt. Alltid något. Men det är ju så roligt att höra alla kollegor på jobbet som säger att de hellre vill vara utomhus och pyssla med andra saker än att vara på arbetsplatsen. Det är allt ifrån att ge sig ut och cykla till att göra picknicks eller plantera eller bara sitta på balkongen och sola. Allt detta är ju det man vill göra nu, men vi jobbar bara 4,5 veckor till, sedan är det dags för vårt högt efterlängtade sommarlov. Det brukar vara så att man går på hörntänderna in i mål, och det är så även i år. Det är ju inte bara jobbet med kursavslutningar och betyg som ska sättas, utan sonens skola har ju typ1000 aktiviteter såhär i slutet av terminen med matsäckar, klädombyten, vattenflaskor osv som måste schemaläggas för att vi ska komma ihåg det. Men, som sagt, det är bara 4,5 veckor kvar. Nedräkning pågår...
 
Jag måste ju få visa de absolut sötaste trädgårdsredskapen jag fick när jag fyllde år i måndags. 
Vid en första anblick ser de ju ut som vilka trädgårdsredskap som helst. Men ...
 
... de är ju så små och söta! Perfekt för att rensa i krukor t ex eller när jag ska omskola plantor. Visst är de fantastiska?! Maken hittade dem och tyckte att jag behövde dem. Det tyckte jag med.
 
#1 - - Mösstanten:

Känner igen det där om strax före semester. Jag brukade känna som om jag inte skulle ha klarat en enda vecka till. Handlar väl om hur man ställer in sig. Men att ni har det jobbigt i skolan förstår jag precis. Och vilken gullig present!

Svar: Ja, det är verkligen tufft sista veckorna, men det ska väl gå bra det här året också. 😁 Visst är de söta?!
Ninas hus