Hemma hos Nina, Inredning, Inspiration Ostindia, Rörstrand

Ostindia

Hej, fina du!
 
Jadu, sommarvädret bara fortsätter med strålande sol och värme och nu börjar jag så smått längta efter regn eftersom gräsmattorna börjar bli gula, och det vill jag inte ha i maj! Vattenreserverna börjar ta slut, både i kommunen och i mina regnvattentunnor. Jag behöver regnvatten till mina växter för att slippa öka på vattenbristen. Hoppet lever än...
 
Nåja, det om detta. Jag ska prata Ostindia idag. Servisen från Rörstrand som jag bara älskar. Jag började samla på den här servisen när jag var i tidiga tonåren för att ha tills jag flyttade hemifrån. Jag fick i present när jag fyllde år och till julklapp, och när jag väl flyttade så hade jag en rätt bra samling. Så har jag fyllt på lite allt eftersom, och nu när jag fyllde år så fick jag denna underbara ytterkruka! Jag fick också ett Ostindia-te som jag inte hunnit smaka än, men det verkar supergott med bergamott och lime bland annat.
Visst är den fin?! Älsk på den!
 
#1 - - Mösstanten:

Vilken fin bukett! Och vilka fina bilder!
Ostindiska är jättefint. En kollega hade en Ostindiamugg på jobbet och jag blev så inspirerad att jag köpte en. Det är den enda Ostindiaservisdel jag har men du kanske har sett den på bild, den har figurerat då och då på bloggen.

Svar: Tack så mycket! 😊 Visst är Ostindia underbar? Jag tror jag sett den på någon bild hos dig. Skulle vilja ha en på jobbet också, det var en bra idé.
Ninas hus

#2 - - emma:

vilka fina rosor :)

Svar: Tack så mycket. Ja, de är jättefina. 🌹
Ninas hus