Hemma hos Nina Cellbes, Lampor, Sänglampor

Nya sänglampor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cellbes.se
 
 
God kväll på dig, fining!
 
Mår du bra? Jag är supertrött efter en sväng till stan där jag var och gjorde en röntgen idag på eftermiddagen. Jag är lantis nu, så jag är inte van vid så många människor och alla ljud, trängseln, stressen och bullret och det kändes skönt att komma "hem" till lugnet på ön igen. Konstigt hur snabbt man vänjer av sig. Jag har bott 24 år i Stockholmsområdet, och då har jag mestadels bott relativt centralt, varav de senast 12 åren innan vi flyttade hit för ett år sedan bodde vi nära Nynäsvägen som är en av de mest trafikerade vägarna. Det gör förstås att vi vande oss vid buller och oljud, så när vi flyttade hit så lade vi helt plötsligt märke till fågelsång och bäckar som rann. De ljuden hade vi inte hört tidigare då de maskerades av bullret från vägen. Jag tror inte det är bra för kroppen att utsättas för detta buller, för att inte tala om avgaserna och smutsen som blir!
 
Igår fick jag hem ett stort paket från Cellbes  där jag beställt lite roliga saker. Kläder förstås, men lite andra saker som kuddvar och små spegelhyllor t ex. Ska fota dem när jag fått dem på plats. Men jag beställde också dessa fina sänglampor, eftersom vi verkligen behövde något bättre (och snyggare) än de fula lampor vi hade innan.

 
Här kan du läsa om när jag satte dekorplast på sängborden.
 
Så fin finish på lampfoten med guldfärg på det vita. Ser lite antikt ut, tycker jag.
 
 
#1 - - Villa Ryttarängen:

Fina lampor. Jag har liknande fast dina är mycket finare. Kraaaam Pia

Svar: Visst är de fina?! Älskar dem. Kram Nina
Ninas hus

#2 - - Mösstanten:

Den där sänglampan passar så bra till sängbordet. Om Stockholm tycker jag att det är roligt att komma dit och jätteskönt att åka hem igen.

Svar: Visst är den fin?! Ja, jag är numera som en turist i min egen stad. Kul att åka dit men skönt att åka hem. 😊 Kram
Ninas hus