Jaa... nää... men vi kör väl vidare då!

God kväll!
 
Åh, vad jag är glad när vädret är så försomrigt och ljuvligt. Jag njuter fullt ut och suger åt mig av värmen och solens strålar. Känns som jag tjatar jättemycket om det, men så är det. När det nu äntligen är vår så passar jag på att fylla på alla förråd jag har av såväl D-vitamin som må-bra-hormoner.
 
Nu sitter jag dock halvdöd i soffan med maken och kollar på ishockeyn (Sverige mot Österrike). Jag är en riktig hockeytok och har varit det sedan jag var barn. Min bästa mors-dagspresent förra året var en hockeytröja med mitt namn på ryggen, haha. Så himla skönt att det är kortvecka igen med ledighet i fyra långa dagar. Ljuvligt! Hoppas vädret blir bra nu bara.
Som ni kan se på bilden så har vi fått hem 8 ton glädje igen som ska handskottas i skottkärra och köras till gropen där växthuset ska stå. Så imorgon vet vi nog vad vi ska göra... Gulp! Jag blir utmattad bara av att tänka på hur jobbigt det kommer bli, men om jag ska få till mitt växthus så är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång.
 
See you on the other side.
 
#1 - - Mösstanten:

Trevlig Kristi himmelsfärdsdag till dig. Vädret ska ju bli bra.

Svar: Tack detsamma! Ja, jag hoppas det, även om det sades förut att det kunde komma regn... det får gärna regna på natten, men inte på dagtid. :)
Ninas hus

#2 - - Villa Ryttarängen:

Toppenväder! Ja du kommer nog få jobba hårt med grunden till växthuset. ärlig motion. Själv ska jag pyssla med ved. Kul med en hockeynörd till. Jag var inne och kollade biljettpriserna i går. Sjukt dyrt så det får bli TV tittande. Kraaam Pia

Svar: Ja underbart väder (även om tempen inte är lika hög här i skärgården som på fastlandet). 😃 Hu, ser inte fram emot detta sisyfosarbete, men det måste ju göras och jag får ju - precis som du säger - gratis motion. 😬 Inte klokt att det ska vara så dyrt att gå på hockeyn, ska vi gå hela familjen så blir det att leva på nudlar efteråt. Trist. 😟
Ninas hus