Frukost/Mellanmål, Hemma hos Nina #lifeisgood, #njuteravlivet, Frukost, Skärgården, Vår

Frukost utomhus

God förmiddag, vacker!
 
Hoppas du mår bra. Jag mår alldeles prima när jag får sitta utomhus och dricka mitt morgonkaffe i lugn och ro och bara njuta av fågelsången, humlornas surrande och kattens jamande. Det är något med att äta utomhus, tycker jag. Maten smakar så mycket godare och så mycket MER på något vis. Men det kanske är något med att man njuter mer och uppskattar därför smakerna på ett helt annat sätt. 
Vårt nya cafébord med stolar som vi köpte häromdagen. Jättefint! 
 

(null)
 
(null)
 
(null)
Den här fantastiskt vackra muggen köpte jag på en lokal marknad här på ön förra sommaren av en keramiker som sålde sina ljuvligt vackra alster. Köpte en till dottern också. Älskar att dricka kaffe ur den.
 
Idag kommer syrran hit, så det lär bli full fart. Vad ska du göra idag?
 
#1 - - Mösstanten:

Det ser jättehärligt ut. Vilken fin mugg! Ska hälsa på en av. Mina söner en kort sväng ikväll. Och läsa förstås. Trevlig lördag-söndag!

Svar: Tack, visst är muggen fin. 😊 Vad mysigt att hälsa på barnen sedan de flyttat hemifrån. Det blir som en annan relation då. Vad läser du just nu? Tack detsamma!
Ninas hus

#2 - - Villa Ryttarängen:

Åhhh, att fika i den muggen är ju en dröm. Snygg möbel och ljuvlig blomma. Ja vad jag gjort i dag är inte så mycket att prata om. Kraaaam Pia

Svar: Åh, tack. Ja, jag älskar den muggen. Kaffet blir verkligen extra gott i den. Du verkar ju ha haft fullt upp idag med din trädgård. Underbart! Kram Nina
Ninas hus