Ränderna går aldrig ur

God kväll!
 
Helgen är snart slut, och jag har haft en riktigt skön helg med god mat och kvalitetstid med familjen när dottern varit här också. Mys. Idag har jag fixat i ordning en liten plantering med klängrosor, lavendel och flox bland annat där rosen ska få klättra uppför ett stenparti hade jag tänkt mig. Får se om rosen vill samma som jag...
 
De där fula träplankorna ska tas bort och ersättas av sten så småningom. En sak i taget...
 
Ikväll hörde vi plötsligt ett hjärtskärande skrik ute på vägen och såg några barn på cykel bakom vår häck. Först tänkte vi att de lekte, men så hörde vi "AJAJAJAJ" så vi förstod att det var någon som gjort sig illa. Både maken och jag gick ner till grabben som ramlat och slagit i ryggen. En annan man var redan där som cyklat bakom dem och sett vad som hände. En av killens kompisar ringde pappan som kom inom 10 minuter. Lilla grabb. Ränderna går aldrig ur skrev jag i rubriken, och jag menade att jag är sjuksköterska i botten så jag kan liksom inte låta någon bara ligga. Hoppas det gick bra med honom.
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Outlander innan det är dags att sova.
 
#1 - - Mösstanten:

Hoppas det gick bra med grabben.
Låter mysigt, din helg. De där klängrosorna ska bli fint att se när de blir större, och resten av blommorna också förstås.

Svar: Ja, verkligen! Det lät så otäckt när han skrek av smärta. :(
Ninas hus