Nedräkning

God kväll!
 
Hoppas du mår bra!
 
Ursäkta min frånvaro. Jag har varit (och är) så in i märgen trött så jag har mest bara legat i soffan på kvällarna och slöglott på Netflix när maten är i magen och disken i maskinen. Tvätt och städ ligger lite efter, och det är inga avancerade maträtter som lagas här hemma nu. Ibland blir det bara yoghurt till oss vuxna. Sonen får lite "bättre" mat. Men så får det vara nu de sista dagarna då energin är totalt dränerad. Sonen har skolavslutning imorgon, och jag har bara 4 arbetsdagar kvar varav två på Åland (torsdag-fredag) på konferens. Det kommer bli roligt, men tufft förstås med mycket jobb in i det sista. 
 
Växthuset är snart helt klart, och jag är så glad för det. Ska visa lite mer inifrån det när det är klart.
 
En liten söt humla som drogs till blomman jag fotade. Visst är humlor gulliga? De ser så mjuka ut så jag bara vill klappa den där "pälsiga" lilla ryggen.
 
Visst är det vackert med nyponrosor? Och så doftar de så gott! Så somrigt och ljuvligt, och i höst så ger de goda nypon att göra hemgjord nyponsoppa på. Mums.
 
#1 - - Mösstanten:

Hej igen! Jag förstår så väl att det är arbetsamt så här i slutet av terminen. Hoppas att du får vila dig riktigt skönt när den är slut. Tack för de fina bilderna på nyponrosor. Tillhör sommarens finaste.

Svar: Ja, nu ser jag verkligen fram emot semestern. Såhär trött har jag nog inte varit förr.
Visst är det underbart med nyponrosor! Färgen. Doften. ❤️
Ninas hus